Hälsorapport v 27

Måndag

Upp i ottan för en morgonpromenad och Sunyoga, skönt!

Första sommarlovsdagen med barnen, kommer vara ledig i 6 veckor (förutom några timmar/vecka) med barnen och det känns så skönt! Efter frukost cyklade barnen och jag gick upp till Bergebo för att plocka smultron. Sååå härligt att strosa runt där med glada och kvittriga barn – mamma lycka! Påminner mig om att det bästa i livet är gratis!

Ätit bra idag förutom dom 2 bullarna jag mumsade i mig i skogen. Och chokladbollen jag åt när jag hade coachingmöte med en klient på ett fik. Köpte chokladbollen, fast jag vet att dom inte är nå goda på det fiket – blir inte klok på mig själv… Annars boostade jag kroppen med mycket antioxidanter då jag åt mycket smultron, jordgubbar, drack gröna drinkar och ingefärvatten.

Tisdag

Morgonpromenad! Sommarlov med barnen och tacksam över vännen Eva som lunchade med barnen när jag var i radion och Carro & Marie som höll ett vakande öga på dom när jag hade Yoga och dom lekte i Må Bättres lekrum. Skönt att utöva Yoga, min kropp älskar det! ”Sänder ut” att jag får mer yogagrupper i höst… ”Sänder ut” att jag finner en mysig lada som jag kan inreda till Yogasal…

Närvarande med barnen och känner glädje över det! Blir också påmind över att jag har behov av att vara ensam, dra mig undan och lyssna inåt. Så sommarlovsdagar med barnen toppat med 2 timmar för mig själv är nog den bästa balansen!

Ätit bra idag, känns skönt! Nogge åkte och handlade mot kvällen, jag sa; köp Kesella Vanilj och om inte det finns så överraska mig med nått gott. Och det jag sa egentligen var; hoppas det inte finns Kesella och för då köper du en DubbelNougat istället. Och givetvis kommer Nogge hem med Kesella. Och jag säger; köpte du inget annat gott? Vad skulle det vara säger han, du bad mig ju köpa Kesella. En DubbelNougat säger jag?!!!

Haha, stackars Nogge. Han gör som jag säger och missar det jag egentligen säger, eftersom jag inte säger det, haha! Kvinnligt/Manligt?

Nåväl, jag är tacksam nu att jag inte tröck i mig en DubbelNougat, känner mig mycket lättare med Kesella!

Onsdag

Försov mig, så det blev ingen morgonpromenad. Hurtade runt lite med gräsklippare istället, men det räknas ju såklart inte som träning…

Mysig dag med barnen, vi cyklade ner på stan och åt lunch, fixade mina naglar, köpte stenar på Geologiska Museet och lekte i den härliga lekparken i LiljekviskaParken. Tog även en fika och jag åt givetvis nått gott, en snickerskaka och njöt av varje tugga!

Köpte en stor härlig Bergskristall på Geologiska – mediterade med den och kände dess energier – magiskt!

Hembjuden till Elins familj på middag, fast egentligen så var det hennes son Eric som bjöd dit mig på middag, han lagade supergod middag som han lärt sig på Hemkunskapen i skolam. Jag njöt av sommarkvällen, middagen, sällskapet, samtalet och kvällsdoppet i Runn 🙂

Somnar med ett leende och känner tacksamhet över ännu en ljuvlig sommardag!

Torsdag

Morgonpromenad och Sunyoga. Barnen blev hämtade av farmor och farfar och jag och Elin far iväg mot Ängsbacka och No Mind Festival.

En dag med frihetskänsla, glädje, skratt, närvaro, djup, inlevelse och kärlek – underbart!

Äter bra, sallad och mycket frukt, dricker vatten och smootie – känns fräscht!

Andligt och sinnligt en jättebra dag!

Fredag

Morgonpromenad och pyttelite Sunyoga. Njöt själsligt av dagen i vänners sommarstuga – lyckliga barn, trevligt sällskap, sol, bad, sommar – Lovely!

Fortsatte dan i samma feeling. När Nogge tog kvällsbestyren med barnen så cyklade jag upp på berget och mediterade och kanaliserade in text och skrev nya affirmationer till mig själv. Jag älskar att vara hemma med barnen, men jag behöver också några stunder bara för mig själv – balans återigen! När jag mediterade så öppnade jag ögonen automatiskt och fick en underbar Sunyoga-stund, den bästa SunyogaUpplevelsen sen Indien.

Ätit bra, sallad och frukt. Men åt även en DubbelNougat och lite smågodis till kvällen som vi avslutade med film. Länge sedan vi såg film, känns som det bara finns fotboll på teven nuförtiden. Men inte för att jag bryr mig egentligen, jag ser allt mindre och mindre på tv. Men en filmkväll med Nogge i soffan var i alla fall ett mysigt avslut på en mysig dag!

Lördag

Morgonpromenad och lite Sunyoga. Frukost och sen cykla iväg för morgon/förmiddagsYoga på gräsmattan i Gammelgården. Vilken härlig start på dagen!

Njutit av familjen och vädret! Smet iväg en stund för mig själv och strosade runt på Indiska Marknaden, lyckoboost!

Avslutar dagen med blogg, skriva, meditera…

Opps, glömde bekänna att jag ätit lördagsgodis (lördag hela veckan) och ganska mycket faktiskt, smågodis för 12 kr, en DubbelNougat OCH Kinapuffar!!! Men jag gör framsteg! Barnen fick faktiskt äta Kinapuffar med mig, till och med så mycket som 3/4 delar åt dom upp, så det innebär att jag ”bara” åt resten…

Känner mig faktiskt snygg, energifylld, utvilad, inspirerad och balanserad… iallafall idag!!!

Söndag

Energimässigt och humörmässigt en strålande dag! Tacksam över människorna jag träffat och tiden med familjen!

Ätit ganska bra, förutom lite smågodis som råkade vara kvar sedan igår, hur nu det gick till…

Ingen rörelse, förutom min regndans. Känns rätt, idag har jag haft fokus på familjen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *