Hälsorapport v 37

Måndag

Försov oss, vaknade 06.10, så det blev ingen prommis.

Njöt av min dag på jobbet och med familjen till kvällen. Gick en promenad till kvällen istället, skönt! Ätit bra, mår bra, känner mer balans nu än för några dagar sedan.

Laddar webbradion med Sommarprataren Per Holknekt igen, men efter 15 min så börjar datorn buffra och buffra… somnar… känns som det kommer bli en följetong.

Tisdag

Ställer klockan för första gången på evigheter, enda chansen att få till promenaden. Går upp kl 05.00 och trasar iväg i mörkret. Det är så skönt – jag njuter verkligen när jag väl kommit ut.

Yoga på lunchen med ”mina” medlemmar på Må Bättre. Underbart att se alla gamla bekanta, känns som jag varit borta superlänge men det är bara 3 ggr.

Äter bra, men är hungrig och sugen mest hela tiden. Äter frukt, frukt, frukt och lita nötter… för att klara det värsta suget. Jag är duktig och vill verkligen hålla i nu – mina jeans sitter tight igen. Jeansen är bästa vågen, när det stramar och jag behöver knäppa upp knappen när jag ätit, då vet jag att det är dags att fokusera igen – fokusera på kosten och ta tag i promenaderna.

Onsdag

Morgonpromenad vid fem, superskönt!

Ätit bra idag, gröt & macka till frukost, proteindrink till mellanmål, sallad till lunch och fruktsmootie istället för kaffe. 2 små burgare på McD til middag. Lite nötter. Och enbart 2 koppar kaffe…. och sen så händer det, jag äter lite chips som är kvar efter helgen, bara ngr nävar, men ändå.

Min stress har smuigt sig på, jag har väldigt mycket jobb nu (coaching, föreläsningar/kurser, marknadsföring Falan Galleria), yogaklasser på gång och läser i Leksand och till Yogalärare…

… så jag satte mig ner och gjorde prioriteringar. Gjorde ett schema för hela hösten, året ut. Och la in ”Fia-dagar” (en varje vecka) som jag utvecklar mina drömmar och jobbar med mina studieuppgifter.

Oh, puh! Vad skönt det kändes. Med direkta åtgärder så lättade stresstrycket och jag somnade skönt!

Torsdag

Trotsade spöregnet och gick iväg i ottan – så uppfriskande med regn!

Underbar dag på Falan Galleria-jobbet, fått undan massa som legat och det gav verkligen energi att rensa undan i högen!

Ätit bra, men fick ett återfall, suget slog till rejält och jag köpte en liten chokladbit, ingen stor.. och det räckte, jag blev nöjd. Älskar mina 2 kaffekoppar och skulle gottåväl kunna dricka 8 till, så jag inser hur illa det skulle vara för min kropp och hur illa det är med mitt begär, så jag stannar ändå med 2 koppar. Stolt!

Tog Ljusbehandling och gjorde Sunyoga och boostade själen med MiniDisco med barnen – hur kan det bli bättre än så?

Fredag

Morgonpromenad och eftermiddags promenad. Lugn i själ och sinne. Känsla av glädje, harmoni och trygghet. Mår så himla bra!

Släpper loss med fredagsgott – DubbelNougat, liten Daim och lite chips i soffan med barnen när vi såg ”Silver Sara” – Maya är bra för mitt kalori intag, hon bevakar chipsskålen med sitt liv och portionerar ut ett och ett.

Avslutar dagen med mantrasång och djupdykning i nyanlända Yogaböcker  – Lycka!

Lördag

Underbar dag mentalt och känslomässigt!

Glömde ställa klockan och missade min promenad, men var så tacksam att någon röst i en dröm väckte mig så jag hann upp till Tällberg till nio. Hade kurs hela dagen med en grupp på Åkerblads Hotell. Ljuvligt! Vi mediterade även och gjorde Yoga.

Kroppen däremot är fylld till bredden – ätit alldeles för mycket sött idag, gott glutenfritt fika till kaffepauserna och efter lunchen… och jag åt såklart. Drack koffeinfritt kaffe däremot och det räckte med en kopp. Sen drack jag givetvis mina två koppar här hemma, en morgon och en kväll. Ätit laktritsgodis, en DubbelNougat och 2 muffins som min mamma bakat. Puh, magen är så svullen.

… sådana här kvällar med svullen mage och halsbränna efter allt onyttigt så längtar jag efter mitt förstånd!

Så nu tar jag det till fånga – åtminstone dom kommande 5 dagarna 😉

Söndag

Upp i ottan för uppiggande promenad. Sen vidare till Tällberg och inleder dagen med Kvinnojouren med 75 min Yoga. I min värld en perfekt start på en dag!

Jobbar hela dagen i Tällberg, fast det känns inte som jobb, jag gör det jag älskar att göra och jag deltar i människors processer och utveckling – det är så tacksamt!

Tröttnaden slår till så fort jag åker hemåt i bilen, tvärtrött. Även om jag jobbar med något jag älskar att göra så märker jag att anspänningen varit hög denna vecka och nu när veckan är slut, pustar kroppen ut! Hjälper kroppen på traven att få ut stressen, jagar efter Eva i ett flåsande tempo runt älven – där släpper det sista.

Går till vallokalen och röstar, nattar barnen och klubbas till sömn på soffan zzzZZZZ

Glad att jag varit så klok att jag lagt in en dag för återhämtning och självstudier imorgon.

Ätit bra idag förutom middagen som blev en flottig och supergod Kebabtallrik, glad att jag inte är helt vegetarian, utan bara vegetarian vissa måltider.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *