Hälsorapport v 4

Måndag

Mycket jobb idag, känner stress, inre stress. Ljus i mörkret så jag härdar ut, på fredag har vi semester.

Prioriterar bort träning/aktivitet för att hinna allt annat, inte bra i längden, men kortsiktigt får det vara så… suck.

Nallar sött vart jag än kommer åt, känslomässigt sug? Jajamen!

Tisdag

Inge bra dag med kosten idag heller, jag är tillfälligt ur min vardagsfas och balans. Behöver fylla mig själv igen med livsenergi.

Tack ólov för Yogan – ljuvligt som alltid!

På något vis har jag uppnått stark meditativnärvaro flera gånger idag, trots att jag känner lite mentalstress, så därav förvåningen. Dels under avslappningen till Yogan då jag ”försvann” helt ett tag. Och även när jag hade klienter på ljusbehandling och gav healing samtidigt – då kom jag i djup/hög kontakt, kändes så starkt, wow!

Onsdag

Bättre energi, och känner mer glädje! Skönt! Kan bero mycket på att jag började dagen med promenad, mår så bra av mina promenader!

Ätit ganska bra idag, började med fruktgröt, åt extra frukt under dagen.

Frisk luft, rörelse  och frukt – enkelt beprövat hälsorecept som ändå är så lätt att ignorera…

Torsdag

Stressat idag. Jobbat med gallerian och sen direkt vidare for kvallens forelasning. Kanner mig mycket stressad infor resan imorgon, da packning och pyssel aterstar. Ser ljuset i tunneln.

Fredag

Sa antligen pa vag. Lang resdag. Satt pa flyget som startade kl 14.45, flygresa 10,5 tim. Lite ur balans innan vi kom ivag. Kandes som all stress skulle slappas ur forst. Sen kunde jag fanga studen och slappna av.

Lördag

Sa kom vi fram till slut. Resan gick fantastiskt bra, forutom att barnen blev lite aksjuka. Jag evinnerligt trott – sa hilma trott. Minns knappt nar jag var sa trott sist, maste varit dom dar forsta gravid veckorna…huu Och svullen av all vatska jag bundit i kroppen.

Söndag

Back on track – kroppen utvilad och avslappnad. Sinnet lugnt och harmoniskt. Skont – nu ska har njutas av semestern och familjen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *