Hälsorapport v 44

Måndag

Morgonpromenad i ottan (05.15), Yoga på eftermiddagen, Ljusbehandling och egentid på berget har jag boostat mig själv med idag.

Ätit bra och inte nått sött. Bara druckit 2 koppar kaffe. Varit ganska hungrig och sugen dock, men hållt igen.

Tvärtrött när jag kom hem efter Yogan. Sov en stund på soffan under Lilla Sportspegeln och tur var det, behövde piggna till… Top Model och Hollywoodfruar förgyller min måndagkväll!

Tisdag

Ännu en morgon då jag kliver upp och går iväg på min promenad. Känns så skönt! Hade lyxen att hålla 2 Yogaklasser idag, lunchen på Må Bättre och så var jag ombedd att hålla en klass med en personalgrupp på Borlänge Sjukhus. Jag är så oerhört tacksam över Yogan och att människor vill gå på mina klasser. Idag var det fullt på lunchyogan, fullt av underbara ljuvliga medlemmar att dela upplevelsen med.

Ätit bra idag, varje dag GrönProteinDrink och mina vitaminer, alltid Omega3, 2 koppar kokt vatten, lunchen var buffé och tyvärr fanns inget vegetariskt så jag åt Flygande Jakob, kändes inte bra att äta kyckling och bacon. Det är absolut en stor förändring på gång, min kropp vill förändras… gäller bara att få med sinnet också. Middag blev havregrynsgröt och knäckemacka. 3 koppar kaffe.

Känner mig avslappnad och harmonisk när kvällen kommer. Njuter av ”eftersviterna” av Yogan. Och vetskapen att jag nu är Höstlovsledig med barnen i 3 dagar. Det känns underbart!

Avslutar kvällen med Vedanta – min yogabok…. somnar förhoppningsvis mer medveten och insiktsfull.

Onsdag

Vi är nu höstlovslediga i 3 dagar jag och barnen, så trots att jag kan ligga kvar och dra mig i sängen, så kliver jag upp och går iväg på min morgonpromenad och det är jag glad för… inser allt mer vad mina promenader betyder för mig, för mina tankar, min livskvalité – det är under promenaderna jag möter mig själv, för en dialog med mitt inre, mitt hjärta. Jag får guidning. Jag får svar.

Lugn och skön dag med barnen som avslutas med Yoga i Sifferbo på kvällen. Harmonisk och närvarande har jag känt mig hela dagen. Underbar känsla!

Ätit si så där… GrönProteinDrink och fil till frukost. mamma och pappa bjöd oss på lunch, det blev rotmos och korv, (inte alltför nyttigt, men supergott) åt en chokladboll när det var paus på barnteatern jag och barnen såg (där jag förövrigt fick mig en tupplur… somnade skönt till en stund i mörkret), middag kyckling och ris och till kvällen 2 nävar chips, hmmm Nogge har fotbollskväll och jag kommer hem utsvulten efter Yogan och sticker ner näven…

Avslutar dagen med lite skrivande och Vedanta-lära… så otroligt inspirerad av Yogan just nu – Love it!

Torsdag

Mysig dag med barnen som jag njutit av till varje minut. Härliga samtal och mycket närvaro – idag har jag lyckats vara den kärleksfulla ljuvliga mamma som är mitt rätta jag … men tyvärr inte står i sin fulla glans. Min målsättning som en mer harmonisk, lugn och balanserad människa ger resultat, det märks för varje dag att jag lyckas leva och vara mer av mig. Jag är så stolt över mig själv och det arbete jag gjort de senaste åren, med att ändra min livsstil och våga se och framförallt släppa gamla mönster och mindre attraktiva beteenden för att istället släppa fram mitt hjärta och sanna jag.

Det är sant – det vi fokuserar på växer – jag är på rätt väg! Mammalycka

Ätit bra idag, men druckit för mycket kaffe, 4 koppar och nu när kvällen är här har jag hjärtklappning efter sista koppen, min kropp säger tydligt ifrån. Jag andas och har tillit till att det släpper. Och framför allt har tillit till att jag lär mig min läxa.

Maya var på spökkalas och när jag och Oscar hämtade henne fick vi dyka ner i hennes godispåse från Fiskdammen… där fanns några godisar som hon inte tyckte om och jag slukade raskt 3 st. Hoppade middagen också, åt Havregrynsgröt istället, det mättade inte fullt, så jag smugglade även i mig 2 nävar chips när Oscar låg i badet… ropade; Vad är det som prasslar? Och jag mumlade med munnen full… Äsch, ingenting – jag pysslar i köket bara.

Ingen morgonpromenad eftersom Nogge åkte vid fem till jobbet, men jag gick på eftermiddagen istället. Skönt och meditativt!

Fredag

Morgonpromenad, sen skön och lugn förmiddag med familjen. Känsla av lördagmorgon, fast det bara är fredag. Skönt med höstlov!

Efter lunchen  skjutsade Nogge och barnen mig till tåget. Jag skall till Stockholm för att gå på Yoga & Dansfestival i helgen. Väl i Sthlm möter jag upp en coachingvän, Maria och vi går på Tapasbar och äter och umgås – jättemysigt!

Äter massa otnyttigt; godis, tapas, efterrätt (eft lunchen), smågodis, DubbelNougat och dricker 2 öl… och det känns i magen. Men det var det värt, jag har haft en underbar dag – balans mellan att umgås med mig själv, min familj, min vän – mår som en prinsessa (prinsessan med lite magont) och somnar gott på mitt söta mysiga pyttelilla hotellrum.

Lördag

Yoga – Dans -Yoga – Dans – Yoga – Dans – Festivalstämning hela dagen!!! Dansar & yogar i 6 timmar, kroppen är trött men energin är på topp!

Kan inte förklara hur bra jag mår… min själ sjunger – jag är hemma!!!!! Jag är hemma i Yogan – i SkrattYogan – i dansen – i meditationen …. min prana (livsenergi) flödar! Så tacksam!

Äter Cevrésallad till både lunch och middag, vill inte lämna festivalen och salladen är gudomlig! Dricker 2 latte och avslutar dagen i hotellsängen med lite smågodis, en dubbelnougat, blogg och teveprogrammet Så mycket bättre… och  inser att jag inte kan må så mycket bättre än jag mår nu. Om Shanti

Söndag

…. jag svävar vidare på mina rosa yogamoln!

Äter hotellfrukost och traskar ner mot Yogafestivalen. Börjar dagen med MindfulnessMedatiation och därefter Röstyoga. Mina muskler får vila. Det känns rätt. Benen är alldeles stumma sedan danserna igår, vaderna värker när jag går i trapporna.

Lunchen blir en 3:dje Parma och Cevrésallad (utan parma) för den här helgen och en smootie. Fräscht och lätt! Sen beger jag mig mot tåget. Känner mig i balans och harmoni. Lycklig!

Hämtas av familjen vid tåget, kärlek! Mammalycka!

Pappa fyller år idag, så vi åker direkt dit och firar… fikar. Tar mig faktiskt 3 smörgåsar eftersom jag känner mig lite hungrig och efter det är jag njöd med endast en chokladboll.

Känner mig mätt och tillfreds hela dagen. Hoppar middag. Dricker en ProteinGrönDrink till kvällen.

Namaste

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *