Hälsorapport v 47

Måndag

Jag fortsätter att störta utför… huu vad det går!

Ingen rörelse idag. Hoppade över lunchen. Icke bra. Åt min och Oscars favoriträtt, Torsk med äggsås, mmmm Så långt bra. Sen blev det cocosbollar (4 st ), 2 stora nävar (äckliga lågpris chips) Varför envisas min make med att fylla skåpet med sånt skräp??

Reslutat: Icke godkänt (ont i min svullna mage, och kan bara skylla mig själv)

Tisdag

Började dagen med en skön morgonpromenad. Gick iväg 05:20. Mörkt som tus.. Uppfriskande och vitaliserande! Yoga pass på lunchen med mina yoga-stammis-vänner i Falun – underbart som alltid! Älskar Yoga!!’

Mat, go´saker, kaffe och en colalight är sammanfattning av mitt näringsintag. Jag lever verkligen inte dessa dagar som jag önskar eller lär. Bättring på gång. Det lovar jag mig själv och min ömmande mage.

Reslutat: plusminusnoll

Onsdag

Promenad. Inget godis. Inget kött. Men åt lite glass. Magen i uppror, verkligen inte bra med min mage idag. Viktigt för mig att lyssna på kroppen nu…

Reslutat: inge bra, kan mycket bättre

Torsdag

Error

Fredag

Error

Lördag

Error – Ganska illa är det faktiskt. Har svullat och ätit gósaker hela helgen, om nu det räknas som helg, tor-lör, lååånghelg!

Söndag

Idag börjar livet återfå någon sorts ordning gällande in/utgifter. Intaget av gósaker har drastiskt minskat, beräknar start på (socker) avgiftningen imorgon. Gick en promenad runt älven idag också med Eva, kändes så skönt, min kropp längtar efter rörelse och motion – min kropp är klok – kanske borde lyssna på den 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *