Healing

Nogge fick sin healing (craniosacral) av Leonid igår. Idag är det min tur och jag kommer berätta om min upplevelse efteråt. Oscar är lite försiktig av sig och det tar ett tag innan han tar för sig av vad livet erbjuder, han inväntar och iakttar gärna en stund först. Men nu, innan Nogge var iväg till Leonid så frågade han om han också kunde få behandling av honom. Så igår när Nogge var där frågade han om även Oscar kunde få en tid.

Är det någon speciell orsak till det, frågade Leonid. Och vi vet ju inte orsaken. Vi vet bara att Oscar är bestämd, övertygad och lugn i att han också vill ha en behandling. Vi kan inte förklara. Vi följer bara honom i hans val. Och det gjorde Leonid också, för idag efter mig så har Oscar fått tid.

Leonid kommer till Mangalam i sommar och håller utbildning i Cranio Sacral Healing. Den 1-6 aug går steg 1 och den 15-20 aug går en påbyggnadsvecka. Han är som sagt en fantastisk healer och delar här med sig av sin kunskap. Max antal deltagare är 10 st. Priset på kursen är 8 750 kr inkl moms. Då ingår även lunch. För 375 kr kan du även övernatta på Mangalam och då ingår frukost.

Information/anmälan: 076-145 69 13 alt info@mangalm.se

Mangalam

Leonid Soboleff

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *