Healthful eating

…  a need for you to alter your diet and eat more healthfully. You´ve probably already heard this guidance through your repetitive thoughts or feelings.

In particular this card is a message for you to to eat more fresh and organic produce, drink more water, and avoid processed or chemical-laden foods or beverages.

The reward for making these changes includes having more energy, which will effectively allow you to spend more productive hours devoted to your dreams, desires, family, health, and life purpose.

 

Är budskapet jag får från Ängelkortet jag drar. Och samma budskap har ekat i mitt inre under två års tid nu, det upprepades tydligt under min tur till Siljan i onsdags och till och med igår på kulturprogrammet Babel så klingade samma uppmaning till mitt inre.

Jag är nu vegetarian sedan i januari och det känns givetvis rätt. Men det här handlar om nästa steg, steget att äta Raw Food alt Levande Föda. Jag vet att jag är på väg dit. Jag ser vägen och jag vill gå vägen, men jag är rädd. Jag kanske inte är så himla rädd egentligen, men jag har iallafall en begränsande föreställning om att jag inte kan tillaga mat, att jag är dålig i köket och fantasin, kunskaperna och inspirationen saknas.

Så nu ska jag coacha mig själv, nyfiket titta på dessa föreställningar och se om de kan ersättas med min hjärtas sanning. Jag har iallafall en föreställning som hjälper mig med detta och det är att hjärtat vet vägen och att hjärtat är den rätta guiden och jag vet att sinnet kan omvärdera sina föreställningar och ersätta dessa med hjärtas!

Och så ska jag googla efter lämplig kurs… love google!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *