Högt och lågt

   

Ena stunden sjönk jag ner i ett färgrikt bollhav med Izabelle och nästa studsade jag högt med Maya på studsmattan. Oscar hann jag knappt ifatt där han klättrade som en apa i lekborgen och sprang runt och lekte kull med de andra barnen. Jag fick inte ens med honom på bild. Det blev några intensiva och härliga timmar på Sportys.

Eftermiddagen hoppade jag in i bilen och drog till Långshyttan för ett möte med Prema Ram Ananda. Nogge tror väl än en gång att jag fått fnatt men när hjärtat kallar mig till något eller någon så är det bara för mig att ge mig hän. Jag kommer väl aldrig att förstå allting som händer och tur är väl det, jag försöker bara hålla mig kvar på tåget och åka med. Åka i tillit till att jag förs dit jag ska.

Så vi möttes några timmar jag och ryska Prema Ram Ananda som bott några år i Indien. Vi sitter där på en pizzeria i Långshyttan, bakom honom går storbildsteven med en fotbollsmatch och då och då strosar någon kund in och hämtar pizza eller  kebab, där sitter vi och pratar andlighet, yoga och upplysning som den självklara saken i hela världen.

Nu har jag bestämt mig för att kalla samman en första grupp för en intensivkurs i Vajra Paatra, mer information kommer inom kort.

Om Shanti

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *