I´m in heaven

Energin i min kropp vill aldrig sluta pumpa, det bubblar och sprudlar av lyckokänslor efter första dagen på skolan. Jag känner sådan glädje och förväntan, äntligen är det nära, äntligen är det dags att ägna tid åt det mitt innersta längtar efter – att få skriva!

Som en kurskamrat uttryckte sig, att hon vill förlösa sin bebis. Precis så känner jag mig, att jag är på väg in på förlossningen efter att gått över tiden några veckor och nu äntligen ska få föda. Och eftersom det känns som jag är höggravid, hormonstinn och fylld med minst sexlingar, så är det klart jag blir lycklig när jag blir varmt omhändertagen av kunnig och kompetent personal som tar mig på allvar.

Brunnsvik Ord heter Skrivarlinjen och den kan läsas på heltid eller distans. Jag har valt distans eftersom jag kommer kombinera mitt skrivande med mitt företagande som Coach och Yogalärare. Men jag kommer nog att nästla mig in fler dagar och insupa så mycket kunskap jag bara kan. Övning ger färdighet och jag vill lära mig så mycket om detta. Jag anar ingen hejd, jag vill lära mig, journalistik, skönlitterärt, poesi, prosa, haiku… ja, allt vad det nu heter. Jag förstår att jag inte kan lära mig allt, men nyfikenheten och inspirationen är i full gång nu, jag håller i hatten och följer med, litar på att hjärtat leder mig rätt.

 

 

2 kommentarer till “I´m in heaven

 1. Fia

  Vad skoj att du hittat min blogg och vill återvända!
  Jag ambitionen att skriva mycket om mitt eget skrivande och att det och andra inlägg i bloggen skall inspirera andra att plocka fram sina färdigheter och tro sig själva.

  Fälj din inre röst, den i hjärtat och sluta lyssna på den kritiska ’förläggaren’ på axeln (om du som jag är utrustad med en sådan) är mitt råd 🙂

  Solsken & höstluft
  Sofia

 2. Brittis

  Härligt skrivet. Jag kommer att återvända till din blogg. Mycket intresserad av skrivande. och skulle vilja lära mig mer och få styrkan att tro på att mitt skrivande duger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *