I remember

Månader och kanske till och med år har gått utan att jag funnit kontakt med energi att göra något här hemma. Jag har givetvis gjort massor, roddat den stora ombyggnationen, flyttat till Kråkslottet och tillbaka till Solduva. Inrett och pysslat, hållt igång de dagliga husliga behoven. Men jag har bara gjort det allra nödvändigaste och med en stor trög ansträngd energi. Jag har varit helt slut helt enkelt och allt har krävt sin kraft.

Men så igår kände jag något jag inte känt på länge och min kropp fick kontakt med ett gammalt kärt kroppsminne av sprudlande energi och glädje till sysslorna. Jag städade och pysslade i hela huset. Dansade och sjöng. Tände ljus och bonade. Livsenergin flödade för fullt och jag kände sådan lätthet i kropp och själ.

Jag tackar för den stunden och för att energin satt kvar i morse när jag putsade lite extra i badrummet. Jag förväntar mig inte att det ska vara konstant att jag ska känna att nu har det vänt. Jag väljer att leva och anamma energin när den kommer som jag levde och anammade ångesten här om natten. Jag tror på att våga stanna och möta det som är. Bara energin tillåts att vara så litar jag på att den klarar sitt flöde och sin riktning alldeles av sig själv och utan min påverkan. Jag fokuserar på att stanna och möta. Det känns rätt för mig.

Den här låten lockar dock fram min Souldance just nu…

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *