In tuned

Jag känner det, det pirrar som energi på min hjässa och i mina händer. Det är där jag lättast upptäcker känslan. Men är jag riktigt ”in tuned” så kan jag känna närvaron i hela min kropp. Jag har känt närvaron det sista dygnet, utan undantag, hela tiden känslan på hjässan.

Jag minns ett engelskt (tror jag det var) medium som var på teve förut och hon hade alltid en keps på sig när hon inte jobbade, och tog sen av den som för att öppna upp. Jag vill ha det enklare, vara som jag är med eller utan huvudbonad – förnimma närvaron.

Och för mig handlar inte mediumskapet (just nu) om att kontakta andra själar, de som gått vidare. För mig är det viktigaste (just nu) att uppleva min egen själ. Min energiform. Den eviga formen av mig. Den magiska formen av mig. Den som är min skapare och skapelse. Allt är energi. Och när jag är ”in tuned” så sker magi, allt sker ansträngningslöst, enkelt och okomplicerat. Och skulle livet te sig komplicerat så spelar det ingen roll för inom mig känns det ändå helt okej och bra. Som att allt är som det ska.

Det är underbart att vila här, ja det är så vilsamt att vara i kontakt med sin själ. Och jag tror inte det bara är jag som längtar dit, till känslan av den eviga formen livsenergi inom sig. Och när vi känner den så upptäcker vi att den inte enbart är inom, den är runt omkring också, den är faktiskt över allt, i mig, i dig och allt omkring oss – vi är ett.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *