Ingen smärta

MellanmålBara lite mer än en vecka sedan jag kved av magsmärtor, magen blåste upp till en ballong och tarmarna vreds. Spelade liksom inte någon större roll av vad jag åt, det var som ryskroulett.

Det jag ändrat sedan dess är att jag har lagt till mer fett i kosten, linfröolja, olivolja, smör, avokado, nötter. Och att jag har tagit bort kaffet. Annars åt jag redan väldigt hälsosamt och har alltid druckit mycket vatten – älskar vatten.

Men det största som hände var att jag såg mitt inre sår, rädslan i mörkret och att när jag genom att se vad för prägling som fortfarande hämmade mig så blev jag fri. Allt blev enkelt, till och med att sluta med kaffet. Och ni som känner mig vet hur hårt jag krampat om mina kaffekoppar, försvarat dem med svett och tårar om så behövts. Det har varit sinnets (egots) heliga dryck. Själens dryck är vatten, det är jag säker på.

Inte en magsmärta jag haft sedan dess. Magen är lugn och stilla. Ögonen glittar. Jag känner mig energifylld i kroppen och jag känner närvaron av livsenergin (själen) var stund. Jag tackar Dig Ylva som var med på den inre resan, utan Din spegling hade jag inte sett det jag behövde se – tack ♡

 

Dagens mellanmål, ayurveda thé, fröknäcke med avokado, grönkålsblad med ägg och till det dagens text från boken 5 minuters paus av Cajsa Tengblad.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *