Instagram

instagram-savitaEfter en minst sagt inspirerande morgon lyssnade till föreläsning och deltagit i workshop som Kommunikationsbyrån Panang höll om Sociala medier så slår jag nu äntligen till och kliver in i Instagram.

Jag vill verka mer, synas mer och bidra större. Och jag fullkomligt älskar marknadsföring. I just love it! Jag tänker ständigt på mitt varumärke, och i djupare tankar som vem är jag och hur kan jag bidra.

Kanske är Instagram en kanal för mig, kanske inte. Det får visa sig. Jag är i allafall inte rädd för att kliva in och prova.

Den enda och viktigaste anledningen att jag inte varit på Instagram tidigare är att jag vill vara en mer närvarande mamma och jag märker hur Facebook slukar min tid och energi vissa dagar och så vill jag inte leva. Jag vill vara här, jag vill vara mamma, medmänniska och yogi.

Men jag har saknat är en plan, jag är liksom en konstant sändare och mottagare. Så jag tänker nu lära mig att styra min sociala-medie-tid mer, välja var och med vad jag vill synas. Och sedan återgå till att vara en IRL-morsa.

Livet är här och nu, jag vill leva det och samtidigt inspirera andra att göra detsamma.

Följ mig gärna på Instagram, du finner mig med mitt namn savitanorgren

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *