Jag har bestämt mig!

Nu har jag bestämt mig, nu är sockret bortvalt i mitt liv. Jag har inte ätit något godis eller glass sedan i torsdags, det var på morgonmediationen vid havet som det äntligen hände något, det klickade liksom mellan kroppen och sinnet. Allt föll på plats.

Inte för att det alls är hugget i sten och ett beslut som jag kommer efterleva slaviskt, utan det är ett beslut att leva mer hälsosamt och vara mer rädd om den kropp jag har, låta den börja blomma. Och givetvis kommer jag när tillfällen är speciella (kanske till och med en gång i veckan) att äta det som faller mig i smaken, men inte alls alla dagar som det varit nu på slutet. 7 dagar byts mot 1. Frossa ersätts med måttlighet. Omedvetenhet går över till medvetenhet. Sinnet får munkavel och hjärtat megafon…

Det känns så rätt, det känns så lätt!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *