Julkänslan i hjärtat

Det blev en lång uppebytarkväll (läs: natt) med tvättning och ompyssling av Izabelle som nu fått ta vid magsjukan som både Oscar och Nogge haft. Min föreställning om en jul med nära och kära förändras och jag inser att vi får fira ensamma. Innan jag går och lägger mig så ger jag mig och Nogge Oneness Blessings (deeksha) med intentionen och den högsta önskan att vi alla ska få vara friska under Julaftonen och fira med glädje och lycka.

Tomten slank ner genom skorstenen under natten och lämnade uppskattade paket, granen är som sagt grann och ståtlig och där under ligger en hel drös med paket. Izabelle är lite mörbultad men ändå på myspyshumör, Oscar och Maya är spralliga som barn bör. Ingen har kräkts idag, pepparpeppar och jag känner mig hoppfull om att den kärleksfulla dagen kommer bestå.

Vi har spelat spel, åkt pulka i Bergebo och ätit julmat (de som hade aptit åt), nu sover Izabelle middagslur och Nogge ser på film med barnen. Själv ska jag mysa med en OM (Oneness meditation) innan paketöppningen.

Det blir inte alltid som man tänkt, det vet man ju. Men jag är så innerligt tacksam att jag kan känna mig tillfreds, nöjd och närvarande ändå. Vet att om en magsjuka isolerat oss för några år sedan hade jag krupit upp i offerhörnet på soffan och sörjt min ensamhet (läs: känslan av ensamhet). Nu känner jag bara än mer tacksamhet över den ljuva familj jag faktiskt har och kärleken vi har till varandra.

Önskar er alla en fortsatt fin Jul!
Det ska jag iaf oavsett magsjuka eller inte, känslan sitter varken i huvudet eller magen, den sitter i hjärtat ♥

Kärlek Sofia

Här kommer så i efterhand lite bilder från vårt julfirande…

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *