Kreativ designer

Min underbara make gjorde det möjligt för mig att ladda om batterierna, så idag känner jag mig mycket mer balanserad än igår. Nu har jag rensat ur mina garderober, fick ta det i tre omgångar och sprida ut det på några veckor, men attans vad skönt det känns nu när det är gjort. Passade på att börja packa bikinis och yogakläder, det kändes så skönt med snön som yrde utanför fönstret.

Igår kände jag mig inte speciellt närvarande, det var bara i korta stunder. Men imorse på morgonpromenaden kände jag kraften och framförallt balansen kom tillbaka, jag hittade in i mig själv igen. Så idag har jag känt mig närvarande, lugn och balanserad hela dagen.

Vi avslutade kvällen med att se på Toy Story 3 och äta popcorn – det var så mysigt! Maya hade varit kreativ idag och klippt av sina fingervantar och när det var dags att gå och sova ville även Oscar klippa av sina. Så med Maya som stödjande designer satte han försiktigt saxen i vantarna. Nu sover dom sött med sina vantar på sig.

Jag kramade om dom vid läggning och sa; Tack för en mysig kväll. Då sa Maya; Tack för en mysig dag. Tack för att du kom tillbaka.

Mammalycka

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *