Law of attractions

Livet är gott idag. Och jag har bestämt mig för att känslan ska få sitta i länge. Det hjälpte mig så mycket att se filmen ”The Vortex, The Law of attraction in relationship” som jag lånade av Elin.

Jag tror verkligen på attraktionslagen, jag har upplevt den massor av gånger i livet, stundom är den verksam långa perioder i sträck. Jag vet också att attraktionen fungerar genom tankar och främst genom vibrationer. Att tänka och agera som om det redan är uppfyllt.

Men det blev ännu lättare för mig nu när jag såg filmen och kunde visualisera mig inne i The Vortex eller utanför. Jag ser The Vortex som en tornado och när jag befinner mig där (i livets flöde) så attraherar eller drar jag allt jag önskar till mig, det bara sugs lätt och enkelt in i tornadon.

Och lika enkelt kan jag försätta mig utanför, jag flyger ur tornadon när jag lägger min kraft utanför mig själv tex när jag väljer att fokusera på att förändra någon annan, döma någon annan, tro att det någon annan gör har med mitt välmående att göra och såklart att tänka negativa tankar.

Inne i The Vortex så vet jag att det är jag och bara jag som är ansvarig över mina tankar, hur jag mår och att den enda människan i hela världen jag kan ändra är mig själv och att jag kan välja hur jag vill leva mitt liv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *