Leva av

På tal om Leva av, så är den elva dagar långa Välståndsprocessen nu till ända. Jag brukar bäva för långa dagliga ceremonier men till min förvåning gladdes jag varje dag åt denna, det kändes till och med tomt när den var över och jag funderar på att fortsätta på något eget vis bara för att uppleva den fina närvaron i stunden.

Jag har redan märkt av att processen fungerar, på flera sätt, i litet och stort. Min högsta önskan är att jag ska slutföra mina manus till böckerna och skicka dem till förlag. Jag har rannsakat mig själv och mina intentioner grundligt under dessa dagar och jag vill inget hellre än jobba hemifrån, vara nära till hands till familjen. Jag är som lyckligast när jag står i köket, kastrullerna puttrar och jag hör lek och skratt hos barnen och deras kompisar. Jag trivs hemma. Jag är mer än nöjd om jag kan få fortsätta att jobba hemifrån med skrivandet som bas och krydda mitt arbetsliv med yoga, Oneness och resor.

Jag påminner mig alltså om att jag inte behöver be om någonting just nu, jag har allt jag kan önska, jag lever det liv jag vill leva. Däremot ber jag om förmågan att tacka varje dag, tacka för allt jag redan har. Jag tackar för att jag har massor att leva av, underbara människor att leva med och massor att leva för.

Tack Tack Tack

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *