Life journey

Journey Kortet Journey (från Birkans, Deck of intuitive answers) drog jag igår när jag var på meditationskväll hos Joanna. Av ren gammal vana hann jag haspla ur mig, undrar vart jag ska? Innan jag fick respons från de andra (och det min själ hela tiden vilar i) att det är inte målet som är det väsentliga, det är ju givetvis resan.

Jag har inget emot att segla runt med det här Onenessskeppet på jordens hav. Vitt och ståtligt med alla segel hissade på det djupa havet.

Skeppet som får vara en symbol för min kropp, mitt fartyg som tar mig ut i världen, seglen för min själ, the guru within, my divine, hjärtat… kärt barn har många namn ♥

Jag behöver givetvis inte veta vart jag ska, med dem seglen hissade så är det bara att vänta på vinden, även den en del av det gudomliga. Allt är som det ska. Varför gömma sig på ett sånt här präktigt fartyg och bekymra sig om ditt och datt. Jag går mycket hellre upp på däck och blir biten av både väder och vind. Känner vinden i håret, saltstänket på kroppen och solen i ansiktet. Det är ju trots allt därför jag är här, för att uppleva livsresan oavsett vart den bär.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *