… lite tankar

Balansen börjar infinna sig i mitt liv igen. Just idag, just nu känner jag mig så otroligt nöjd med livet jag lever och människorna jag har runt omkring mig. Jag är tillfreds med min arbetsdag. Jag är tillfreds med människorna jag möter. Jag har balans. Min kropp har energi och ork. Mina tankar är ljusa och sunda. Jag känner mig alldeles nöjd med det jag upplever precis just nu och jag känner hopp och glädje inför framtiden.

Det är något speciellt av att ge. Och jag har förmånen att ge till andra så gott som varje dag. Jag ger av min tid. Jag lyssnar. Jag är delaktig. Jag är medmänniska i många människors processer via mitt jobb som coach. Och det ger mig så otroligt mycket att ge – det ger tillbaka.

The secret of living is giving

Skillnaden nu mot förr är att jag nu ger mig själv först. Jag ser till att jag mår bra innan jag hjälper andra att må bra. Jag sätter på mig själv syrgasmasken först, eftersom jag vet att det är enda sättet att jag kan hjälpa någon annan med sin mask.

Som min Yogalärare sa; En som drunknar kan inte rädda en annan som drunknar. Men om du tar dig upp på land och därifrån kastar ut livbojen, då kan du rädda liv.

Jag tror verkligen att livets mening är att vara till för varandra. Ge och stötta. Våga möta. Våga vara nära. Och vägen dit för mig har varit att vara där för mig själv, ge mig själv, ge stöd åt mig, våga möta mig, våga vara nära mig. För det är just då jag kan vara sann och vara där för dig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *