Lovely soulsister

Jag är så oerhört tacksam över alla fina relationer jag har. Det blommar upp vackra människor lite här och där i mitt liv och det känns så magiskt. Jag är nog inte ensam om att ha känt mig ensam många gånger i livet, ensamheten tycks gnaga sig in till oss även om vi lever i förhållanden och med vänner och familj runt omkring. Jag har börjat förstå varför det ter sig så, sinnet är gärna destruktiv och separerande i sin natur till skillnad från hjärtat som är accepterande och kärleksfullt.

Jag har gjort ett medvetet val att välja goda relationer. Och visst gjorde det ont till en början att ta avstånd från dem som jag tog skada av, men sanningen var den att med vissa personer omkring mig så växte känslan av utanförskap och ensamhet.

Men den smärtan hjälpte mig också att se åt ett annat håll. Jag höjde blicken och började se. Jag såg att runt omkring mig fanns ett helt ofantligt nätverk av helt underbara människor. Och ju mer jag såg dem desto mer förökade de sig. Nu kan jag snurra runt, runt och vart jag än ser så är jag omgiven av dessa ljuva själar. Soulsisters brukar jag kalla dem, det är mest tjejer (kvinnor) men givetvis en del killar också. De är överallt. Ni är överallt. Ni vet vilka ni är och ni vet att jag tycker så mycket om er. Ni förgyller mitt liv.

Tack ❤

Tack ❤

Tack ❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *