Mala av stenar

Jag är helt förälskad i Malas, meditationshalsband, de liknar ett radband fast med 108 pärlor. Vid meditation för man varje pärla ett och ett mellan sina fingrar och upprepar samtidigt ett mantra. Det här har jag skapat själv med Howlit (stenar).

Howlit sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Det är en sten för framgång, att våga följa våra ambitioner hela vägen. Howliten låter oss inte stanna i tvekan utan stödjer oss så att vår energi kommer till uttryck. Howliten bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd så att oskuld och styrka kan släppas fram.

Text om Howlit från Kristallrummet.

Så jag tyckte den stenen passade mig bra just nu. Inte bara för att den är vit med lite grå inslag, dvs jättefin utan också för att jag vill nå framgång med mitt skrivande och behöver en dos tålamod och styrka på vägen dit. Att jag skall våga tro på mig själv och att jag faktiskt kan lyckas och få tyst på den negativa och kritiske förläggaren på axeln. Och med mitt skrivande och livet i stort vill jag såklart släppa fram mitt oskuldsfulla barn med dess nyfikenhet – allt detta stärker mitt vackra Mala mig med och då har jag ännu inte lagt till det kraftfulla mantrat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *