Manifestera önskningar

Fick det här meddelandet idag som jag gärna vill dela med er då jag tänker att det kan inspirerar andra.

Hej Sofia!

Jag skulle vilja höra med dig hur dina tankar/upplevelser är kring att manifestera sina Önskningar. Jag har läst många gånger att vi ska vara specifika med önskningarna. När jag läser din blogg får jag en känsla av att vi kan ta ut riktningen åt vilket håll vi vill o lämna utrymme till det Gudomliga att verka,att visa oss detaljerna.

Tack för en otroligt bra o inspirerande blogg som jag läser med glädje.

Kram

Tack för att Du frågar

Vi säger inom Oneness att när Du har en önskan så bör Du sätta en Intention samt göra Din egen insats och sedan ”lämna över” till det Gudomliga. Formeln lyder: Intention + egen insats = gudomligt ingripande.

Men du kan också ha en önskan, be en bön till det Gudomliga/den högre kraft Du tror på om hjälp och tacka (mkt viktigt att tacka helhjärtat) som om Du redan fått det.

För övrigt går jag (på eget bevåg) längre än så, jag ber det Gudomliga ta över. Dvs jag litar inte alltid på mina drömmar så jag ber att Guds vilja (mål och intentioner) ska ske. Att jag ska få vara verktyget, inte arbetsledaren.

Men det är jag det, så jag tänker. Jag litar till att Gud har mångt mycket mer att ge mig än jag kan drömma om.
Hoppas mina svar gav någon klarhet.

Kram Sofia

Fråga: Sri Bhagavan, var snäll och guida oss varför Paramatma ibland inte beviljar våra önskningar, trots att vi har följt alla steg uppriktigt.

Sri Bhagavan: Om Paramatma inte beviljar dig dina önskemål bör det för det mesta vara för ditt eget bästa eller Paramatma tar avsiktligt lite tid för att besvara dina böner. Du kan dock tala med din Paramatma och ta reda på varför din Paramatma inte besvarar bönerna. Din Paramatma kommer att tydligt ge dig svaren.

*Paramatma, syftar vi på det Gudomliga.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *