Mer med barnen

Varit ledig och haft en underbar dag med barnen idag. Jag har lärt mig att vara mer närvarande och det gör mig så lycklig. Jag har blivit bättre på att förvalta tiden med barnen, svarar inte på alla samtal som ringer och väljer att sitta mindre vid datorn. Känner mig faktiskt lite off efter dessa dagar.

Förr var jag med barnen med gjorde allt annat också, ringde, tog samtal, jobbade, pysslade osv. Nu är jag med barnen på riktigt och släpper det mesta. Givetvis ser jag till att vi äter som vi ska och sköter vardagen även om jag gärna förenklar den, men allt annat hamnar utanför. Och det är kanske inte det optimala, men just nu är det så det är och det är ett medvetet val jag gör att vara mer med mina barn när jag väl är med dom.

Imorgon ska dom till skola och dagis igen och jag har en hel to-do-lista som legat vilande att beta av….

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *