Mer om…

Oneness Awakening Course

Jag finner utbildningen till Deekshagivare så oerhört fin eftersom den är djupgående på flera plan. Under kursen ges tillfälle att under processer se och läka relationer med sina föräldrar, sina barn och sin partner. Inom Oneness menar man att alla relationer är en spegling av relationerna med våra föräldrar och när vi läker dessa relationer inom oss så läker även de andra relationerna runt omkring. De lär också ut att det viktigaste i livet är att först och främst vakna upp och verkligen leva det. Njuta av livet och njuta av relationerna. Att leva ett andligt liv är inte att emigrera till en grotta på ett berg någonstans i Asien utan att finna harmoni och frid inom sig själv och med sina relationer. Att värna om sin familj. Att fortsätta leva det liv du lever men leva det utan smärtor och lidande och istället känna tillfredsställelse och glädje.

To see is to be free

Oneness ger många nycklar genom sina lektioner, meditationer och processer att finna djup, sann och bestående kontakt med sin egen andlighet, det gudomliga inom. Det spelar alltså ingen roll vilken tro du har, eller om du inte har någon tro alls, Oneness visar vem du egentligen är. Och när du finner kontakt med din själ så upptäcker du du din egen andlighet. Oneness hjälper dig att integrerar den kontakten till ett evigt varande inom dig.

Deeksha (kallas även Oneness Blessing) är en överföring av gudomlig energi, som skapar ett skifte i medvetandet och ens uppfattning av livet. Att ge och ta emot Deeksha är till stor och hjälp i att komma i kontakt med din andlighet och frigöra dig från sinnet och öppna upp dig för din sanning, den som lever och vibrerar i ditt hjärta, den som jag väljer att kalla själen.

Önskar du att delta på Oneness Awakening Course så är nästkommande kurs 1-2 dec 2012 i Rättvik. Mer information – här.

Efter stort intresse så har jag nu satt in en ny kurs redan 26–27 jan 2013. Mer information finns – här.

 

 

8 kommentarer till “Mer om…

  1. Pingback: Inspire Sofia Norgren

  2. Pingback: Oneness Awakening « Inspire Sofia Norgren

  3. Pingback: Oneness Awakening « Inspire Sofia Norgren

  4. Pingback: Oneness Awakening Rättvik « Inspire Sofia Norgren

  5. Pingback: Oneness Awakeningkurs « Inspire Sofia Norgren

  6. Pingback: Oneness Awakening « Inspire Sofia Norgren

  7. Pingback: Oneness Awakeningkurs « Inspire Sofia Norgren

  8. Pingback: Oneness Awakening « Inspire Sofia Norgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *