Min dag

Solen är på väg ner och jag ska precis sätta mig och göra lite Sunyoga innan skrivstunden till kvällen. Morgonen bjöd också på några minuter Sunyoga, jag är inspirerad av länken jag la ut igår, periodare som jag är.

Dagen har varit helt ljuvlig, vi har varit hemma och stökat som min kära far skulle sagt, alltså städat och pysslat. Tvättat två maskiner fotbollströjor, städat huset och bilen. Klippt gräset. Dukat och fejjat. Haft 8-årskalas för Maya. Och hunnit varit på två cykelturer. Alltså en dag fullproppad men ändå känner jag mig fulltankad med värme och glädje –  jag är fylld av tacksamhet till vårt hem, min underbara familj och några alldeles underbara människor som finns i vår närhet. Tacksam över mitt nu.

Man skulle haft längre helger. 
Det ska jag ta upp med klassrådet.

Maya 8 år

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *