Min detox

Någon hundraprocentare inom kosten lär jag väl aldrig bli, jag är fantastiskt nöjd om jag finner någon sorts balans och är av med sug, dåligt humör och trötthet. Just nu är jag trött, men det beror nog snarare på hostiga nätter än kosten, och suget är pustväck om jag borträknar suget efter kaffe då. Men de få koppar jag dricker nu dricker jag med närvaro och fullständig njutning, Gud va det är gott!

Det jag försöker bekänna är att jag ätit en en grovlimpeskiva (glutenfri) varje dag  och den ingår givetvis inte i Detox´n och så råkade jag redan första dagen komma på mig själv med knapra dammig mörk mörk choklad. Det gick av bara farten och ren vana, jag glömde städa undan de sista resterna innan jag började min rening.

Men annars så går min detox alldeles toppen, förutom att jag antar att min kropp inte befinner sig i ren detox eftersom jag njuter av mitt kaffe men det försvinner innan Indien och är då borta i minst 10 dagar så det känns okey att det hänger med nu. Jag är dock stolt över att jag satt hos Monika och fixade naglarna idag och utan minsta tvekan eller begär tackade nej till den gigantiska godispåsen som hölls fram och att jag nu sett på Barbiefilm med Maya och enbart gnagt på morot och gurkstavar medans prinsessan smaskade ostbågar.

Gårdagens lunch

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *