Min helg

Måndagmorgon och barnen lämnades av i sista sekund på skolan. Vi promenerade hemåt jag och Izabelle och till min stora förvåning sitter hon nu själv i fåtöljen och ser på barnprogram… jag skyndar till datorn med hopp om att hinna lägga ut ett inlägg innan småbarnslivet återvänder om några minuter. Tänker att det kanske är så här det känns om ett halvår, då kanske alla barnen är lämnade på omsorg och jag sätter mig vid datorn på förmiddagarna för att skriva mina böcker – iiiooooo!

Helgen har varit helt underlig, annorlunda, bekant och alldeles magisk! Styrelsemötet med Dalarnas Författarförbund fyllde mitt hjärta med värme och oket på axlarna togs vördnadsfullt av. Hälsomässan inspirerade och framförallt mötet med alla vänner. Middagen med Christina och Gunilla på Stiftsgården kändes som lyx. Som när jag åkte hemåt efter Ljuskvällen den sena kvällen och mötte upp Gunilla för en fika på Statoil i Leksand.

Och så söndagen som förvaltades hemma och till Mayas aktiviteter såsom simning och hennes första hanbollsträning för att avslutas med Yoga och Moraeus.

Jag skalar av och finner som alltid mer av mig. Mer av min sanning, min röst, min glädje, min närvaro och min livsväg lyses upp. Det gäller bara att rikta strålkastaren mot sitt inre, våga se, våga höra och modet att göra det som känns (är) rätt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *