Min helg

En bortglömd gammal kärlek sprakade till liv igen… min älskade promenadslinga fick sig äntligen en återträff och vips så börjar själen tala och jag kommer på mig själv med att leende gå och prata för mig själv (läs: med min själ). Tänk att så mycket kreativt kan komma ur samma gamla runda och att det gör så varje gång.

En ny förälskelse fick jag däremot i lördags när jag för första gången såg Oscar spela hockey. Jisses, vilken spänning! Efter alla dessa år på fotbollsmatcher så börjar det nu hetta passion och det i en kall ishall. Love it!

Jag har däremot hatat att baka, efter alla smaklösa torrbullar och smuliga sockerkakor (läs: glutenfria) så har jag tappat bort både glädje, engagemang och hopp. Så jag tackar Skogaholm för pepparkaksdegen som fick mig att känna mig som en ’riktig’ mamma denna morgon. Vi lyssnade till julmusik och kavlade deg, in i ugnen 5 minuter och Voila!!!

Och så helgens och även höstens avslut, yogapasset som är balsam för min kropp och själ. Just denna kväll blev extra speciell då jag gav deeksha till alla innan vi kramades adjö för detta år.

2012, vilket år! Hur kan det bli bättre än så här?
Tacksam, så innerligt tacksam – namaste  ♥

  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *