Min lördag

Sitter här en lördagkväll med en alkoholfri öl och ser på dokumentären om Swedish House Mafia medans jag väntar in Oscar som hänger hos kompisar och ser Champions League-finalen. Tjejerna har redan somnat in efter en intensiv dag. Jag får gåshud av filmen och minnena väcks av en novemberkväll i extas – Blissful moment!

my father said
Don’t you worry, don’t you worry child
See heaven’s got a plan for you

Dagen har varit sprängfylld med roliga utomhusaktiviteter, fotboll, klassträff och bad… vi har verkligen fått känna på högsommarvärmen och även ett dundrande åskoväder in på knutarna – älskar den här årstiden!

Årets första dopp…

Första doppet

Med tanke på father… känner att jag saknar våra konversationer, de mellan mig och Gud. Det sägs ju att be är att tala med Gud och att meditera är att lyssna till Gud. Jag talar till honom varje dag men jag har inte stillat mig tillräckligt ofta den sista tiden för att lyssna. Längtar efter visdomen i det tysta, insikterna i det stilla rummet inom mig. Lovar mig själv att lyssna innerligt… och mycket snart.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *