Mina rötter

…. söker jag ju av någon anledning i Indien. Jag dras dit av hela mitt hjärta genom Yogan i synnerhet men även av andra orsaker som ni säkert märkt här på bloggen.

Mina rötter från detta liv har jag däremot i Norrbotten då mina båda föräldar är där ifrån. Min pappa från Kalix och min mamma från Karlsborg. Jag har all släkt från Norrland och även mitt namn Norgren är ett släktnamn, min mammas flicknamn, men som jag fick då jag gifte mig med min man som också hette Norgren. En slump kan tyckas. Men jag tror på annat, jag tror på en mening med allt. Och att jag skulle heta Norgren i efternamn istället för Pettersson visste jag redan som barn. Min tanke då var att ta tillbaka mammas namn när jag blev vuxen. Och istället fann jag min kärlek och han var redan utsänd och försedd med namnet. Svaret vid frieriet för 10 år sedan blev enkelt.

Jag vill påminnas om mina rötter i Norrbotten så jag har precis beställt ett vackert Tennarmband från en norrlänsk tjej som bor i Luleå. Hon har fantastikt vackra armband på sin hemsida, så det var svårt att välja. Men jag kände att det hon gjorde till mig blev helt rätt – det känns som jag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *