Mittpunkt

Min nuvarande livssituation skänker mig så mycket gott. Jag trodde jag skulle möta världens prövning och det gör jag verkligen men, det finns ett stort men här och det är att prövningen om jag ska kalla situationen så ger mig ofantligt med gåvor. Jag ser hur jag är omfamnad med kärlek på alla möjliga vis och plan. Genom människor, händelser, upplevelser.. jag ser Guds hand i allt… mer. Och ja, att det finns en Gud, en kärleksfull kraft som rår om oss och ser till vårt bästa absolut hela tiden det är jag säker på. Det är det jag upplever var dag.

Kanske ska det till just en ”prövning” (en kris) för att blicken skall öppnas så att jag kan skönja allt gott som jag är omgiven av. Jag är säker på att det som hänt, allt som hänt, den senaste tiden inget annat är än Guds goda stora plan för mig. Ju mer som det stormar kring mig desto mer förs jag in till centrum, fridens mittpunkt – där allt är stilla, tyst och kärlek.

Jag tackar djupt och ödmjukt för det jag fått uppleva för det har gett mig den största av gåvor – att vila i Guds närhet. I kärlekens famn.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *