Mod att skriva

Oh, vad jag längtar efter mitt skrivande. Det här horoskopet fick jag 23 dec, det känns som jag får tecken och uppmaningar från universum hela tiden. Tecken att jag skall ge mig själv möjligheten att skriva. Och skriva vill jag verkligen, mina berättelser växer och värker inom mig. Jag ber om tid och mod att skriva ner dem under 2012. Min själ vill så gärna släppa dem fria…

Ord är inte bara ord. De har toner, klanger och sitt eget klimat. När ord finner sin plats inom dig, skapar de olika sinnesstämningar, olika vinklar, olika perspektiv. Ge ett ord en annan betydelse och var uppmärksam på vad som händer. Det viktigaste att komma ihåg är att uppleva sina erfarenheter, utan att försöka fånga det som händer i ett ord.

Osho

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *