Morgondagens gåvor

Ser så fram emot att balansera upp mitt Snigelmammeliv med lite jobb. Söndagen fylls med en Soulspa vid Siljan och efter det så packar jag ihop och åker direkt till Falun och höstens första yogapass på Yoga for life (sidan finns på Facebook och heter; Yoga for life – Medicinskt Yogacenter). Jag längtar så innerligt efter att få tillbringa mer och regelbunden tid med Yogan och söndagsgruppen är helt fantastisk och jag är säker på att vi kommer få en väldigt närande höst tillsammans.

Den 1 oktober startar Release your beauty och jag känner sådan oerhörd tacksamhet att även den gruppen blev fullbokad. Jag följer mitt hjärta mer och mer och jag tar med ödmjukhet emot bekräftelsen att den väg jag går vill även några andra gå. Jag är så glad att vi kan dela dessa stunder tillsammans och fyllas av varandras erfarenheter och likheter som de Soulsisters vi innerst inne är.

Ps Life is Good

Heter passande nog lokalen vi kommer att hålla kursen på och den sidan, Ps Life is Good finns också att ’Gilla’ inne på Facebook, som min egen sida Inspire förstås.

Väl mött alla Soulsisters och brothers för en härlig höst!
Namaste

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *