Negativa tankar

Om negativa tankar

Enligt den naturliga principen finns det inget du kan göra åt negativa tankar, annat än att bli mer medveten om att de finns där. Om du försöker att slåss med dem eller trycka bort dem, blir de kraftfullare. All kamp med negativa tankar bör undvikas.

Ju mer du kämpar, desto starkare blir de. Det enda sättet är att inse att de finns där och att acceptera dem. Bara acceptera sanningen. För sanningen är, att de finns där. Hur kan du förneka det? Genom att acceptera dem, blir de svagare. Då de blir svagare, finns det en chans att de långsamt avtar. Så försök undvika all kamp med negativa känslor.

Och då du gradvis går in i detta, kommer du upptäcka att de inte är dina negativa tankar, utan att de bara finns där i tankesfären och så råkar din hjärna plocka upp dessa tankar. De är inte dina tankar, därför säger vi, att det bara är tankar, precis som byggnaden finns där, finns de där.

Det är inte dina tankar, utan mänsklighetens tankar. Genom processerna och Deekshan blir det en personlig upplevelse för dig där du inte längre identifierar dig med tankarna. Därefter minskar också den nuvarande negativiteten inom dig.

Sri Bhagavathi Bhagavan

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *