Nej till vaccin

Just nu har vi (jag och min man) tagit ett beslut att inte ta InfluensaVaccin och inte heller ge det till våra barn. Beslutet har vi nog tagit lite av olika anledningar min make och jag. Han tycker det är upphaussat och anser att det är lite skrämsel propaganda över det.

Jag önskar renhet i min kropp, min strävan är att leva hälsosamt och rent (till fullo är jag inte där än, men jag ökar min medvetenhet och tar hälsosammare beslut hela tiden). Och rent kroppsligt är det att inte ta mediciner odyl i min kropp om jag kan undvika. Utan istället lita till min kropp och att den själv eftersträvar god hälsa. Så jag försöker bygga upp min kropp med näring, ex antioxidanter & vitaminer för att stärka mitt immunförsvar. Ger också mina barn Omega3 och Multivitamin varje dag.

Vi är friska mest hela tiden tycker jag, friska och energifyllda, så därför är beslutet just nu att inte ta Vaccinet.

Antioxidanter

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *