Njuta av livet

Det här med kosten och vikten som jag skrivit om de senaste blogginläggen, jag förstår nu att det aldrig legat för mig att vara strikt med kosten, det är inte min grej. Att kontrollera vad jag äter gör att tankarna kretsar än mer kring mat. Jag blir inte fri, jag blir fången. Jag blir fången i nått som inte ens intresserar mig. Waste of time! Waste of energy!

Jag tror ärligt talat inte jag kommer bry mig ett dyft om kilon hit och kilon dit när livet börjar gå mot sitt slut. Nej, då vill jag istället klappa mig själv om axeln och säga; ”Det där gjorde du bra, vilket härligt liv du skapat dig och vad förträfflig du var på att njuta av det, Heja dig!”

Jag vill ha stilpoäng på att leva, skratta, njuta – övertygad som jag är om att det är därför vi är här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *