Omstart

Skolarbete

Långrep

Maya i skolan  Författaren Maya

En halvdag i skolan, det är mammalycka för mig… att få se Mayas utveckling, lära känna hennes klasskamrater mer, hoppa långrep så knäna skramlar och äta pannkakor.

Pannkakor är en stor frestelse för mig, ända sedan jag som liten med glutenintolerans oftast fick tråkmat (grå korv och torr potatis) medans de andra barnen  fick pannkakor har det varit så. Så jag passar alltid på när chansen ges även om jag äter rent just nu. Jag får helt enkelt låta det vara ett glatt och medvetet snedsteg, pannkakorna idag, och nu återgå till den gröna och fruktiga livsstilen. Den är så sund så den berättigar till lite onyttigheter då och då… vid väl valda tillfällen.

Det är en stor omställning i mitt liv just nu, på alla plan. Livet ställs på sin spets. Som om någon knackar på vår/min dörr och säger: nu eller aldrig? Eller kanske snarare puttar mig ut och säger: NU!!!

Lyssnade till Alexandra Charles härom dagen när hon berättade om sitt liv som b la nattklubbsdrottning. Hon sammanfattade sitt liv som ett liv med mycket avslut och omstarter. Så känns det för mig nu, avslut och omstart. Ut med det gamla in med det nya. Nu är det dags att vädra ut rädslorna och låta kärleken få komma in.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *