Oneness Awakening course

Välkommen till en utbildning i Oneness Blessing, en kurs som initierar dig till deeksha-givare.

Oneness handlar om hur Universum fungerar, hur allt liv är strukturerat. det handlar om balans. Då vi får balans i vårt liv, flödar det vi önskar till oss så mycket lättare.

Under två intensiva dagar tar du del av Oneness lektioner,  djupgående meditationer och övningar varvat med souldance och yoga. I syfte att frigöra präglingar, laddningar och sårade känslor som hindrar dig från att leva i ditt livsflöde.

Denna djupgående kurs passar alla, oavsett bakgrund, livsstil eller religion. Intentionen med kursen är att du själv kommer i kontakt med närvaron som bor i ditt hjärta, det gudomliga inom.

Du får ta emot Oneness deeksha (energi överföring),vilket hjälper dig att nå ett skifte i din medvetenhet – du börjar att se verkligheten som den är utan att försöka att förändra, försköna eller idealisera. Du blir nöjd med livet som det presenteras i ögonblicket. Du kan se det vackra i det som är. Du börjar leva. Kursen avslutas med att du initieras till Deekshagivare och på så vis kan ge dig själv och andra Deeksha, vilket kommer att vara till stor tillgång för din fortsatta livsresa.

Plats: Stiftsgården (Siljansrummet) vid vackra Siljan, Rättvik, Dalarna.

När: Lördag och Söndag 1-2 december 2012. Kl 09.00-16.00

Kostnad: 2 500 kr inkl lunch och fika båda dagarna.

Anmälan: Senast söndag 29 november. Anmäl dig till: mail@sofianorgren.se
Anmälan är bindande och kursavgiften återbetalas ej vid avbokning. Kursavgiften betalas på plats vid kursstart alt mot faktura (meddela isf din fakturaadress vid anmälan).

Logi: Om du önskar övernatta på Stiftsgården så kan du boka logi separat, enkelrum 715 kr inkl frukost, del i dubbelrum 495 kr inkl frukost. Middag lördagkväll kan också beställas för ett tillägg om 100 kr.
Telefon: Till Stiftsgården för bokning av logi är 0248-797817  alt mail: bokningen@stiftsgarden.org

Frågor: Jag besvarar gärna dina frågor du kan maila eller ringa mig: 070-559 29 50 alt mail@sofianorgren.se

Informationskväll om Oneness och meditation:
Önskar du veta mer om Oneness och min resa till Oneness University i Indien är du välkommen att komma och lyssna på en av dessa träffar samt delta i en meditation och givetvis få Deeksha. 
Onsdag den 14 nov kl 17.00-19.00 och Söndag den 18 nov kl 15.00-17.00.
Kostnad 150 kr (betalas på plats). Drop In. Trotzgatan 12, 1 tr. (kod: 5486) Falun. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *