Perfect match

Roliga timmenUngefär så här har mitt senaste dygn känts, upplyftande, energifyllt och lite suddigt. Igår kväll var jag inbjuden till en kväll med trevliga kvinnor i Ladies Circle, där jag fick dela med mig av axplock från min livsresa och guida dem i meditation och ge Oneness Blessing (deeksha). Det känns så fint för mig att få träffa ”vanligt folk” (hoppas ingen tar illa av uttrycket men jag ser mig själv som ganska flummig och umgås med många flummisar) och dela med dem, det är min största motivation att nå dessa vanliga människor, stressande småbarnsmammor som gör karriär samtidigt som det trolovas i kyrkan och byggs nytt hus, alltså sådan som jag själv var när jag sprang som intensivast i ekorrhjulet. Jag vet hur det kan vara där, jag minns…

Det var just när jag ramlade ur detta ekorrhjul med panikångesten vältrande i bröstet som jag bestämde mig för att bli snigelmamma, en sådan mamma som har tid till barnen (läs: tar sig tid), går med dem till skolan, möter upp efter skoldagen och går med dem hem, lyssnar och är närvarande.

Jag är inte alltid närvarande och inte har jag jämt lust att lyssna, men jag är medveten om mina tillkortakommanden. Jag accepterar dem. Jag accepterar mig själv. Och jag gör medvetna val dagligen för att ge mer av mig. Inte bara till barnen utan även till mig själv.

Idag har jag varit med i skolan, halva dagen med Oscar och halva med Maya, levt ett Snigelmammeliv och efteråt for jag till Kicka och blev nedbäddad på den varma britsen och fick mig en ljuvlig massage a´la dolce vita style. En perfekt dag helt enkelt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *