Rensa i röran

Tacksam för alla positiva kommentarer jag fått på Facebook, blogg och sms inför flytten. Ni fyllde på energi och hjälpte mig att få rätt fokus, nu är jag igång!

Jag har packat, rensat, sorterat, slängt och gett bort prylar… den här tillfälliga flytten hjälper mig att rensa i röran. Och som många av oss vet, så ger det energi och kraft att rensa undan massa gammalt, det skapar flöde. Och jag har varit alldeles för lat för att ta tag i det innan och nu blir rensningen liksom med på köpet. Vi har bott in oss och fyllt våra gömmor i 10 år nu och det är verkligen dags att röja undan. Utbyggnaden ger oss en ny start i vårt gamla hus. Tacksam!

Njut av livet där du är, medan du är på väg dit du ska.

Joyce Meyer

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *