Rörig dag

Började dagen med att åka till vackra Siljan för ett möte (mysdate) med härliga Malin, vi bubblade om allt från andlighet, skrivande, personlig utveckling, Maria Magdalena, barn, botox, bilar och ufon, haha, en salig härlig blandning! Att träffa henne är som en energiinjektion rakt in i hjärtat!

Och en energiboost var nog precis vad jag behövde, för tyvärr strular det lite med bygget, vi är inte riktigt överens med arbetet rörmokarn har gjort och nu blir nog bygget försenat ytterliggare någon vecka. Vi var lovade från början att få flytta hem i mitten på juli och att bygget skulle vara klart sista aug. Har vi tur nu får vi flytta hem i slutet på september och bygget blir helt klart några veckor där på. Men förutom det här sista strulet, så måste jag bara tillägga att det blir jättefint hemma, vi är så nöjda och det blir över förväntan!

Stressen kryper fram då och då, framför allt när det strular med det tekniska… CSN krånglar och Arbetsförmedlingen som jag jobbar åt som coach har nått vajsing när jag loggar in med BankId… suck! Får hjärtklappning bara jag skriver detta. Som tur var finns Nogge här och hjälper mig när jag tappar tålamodet. Så tacksam för det!

Om en vecka är Umasankar här (Rättvik) och håller SunyogaKurs. Det ser jag verkligen fram emot, att få vara i hans närhet så många dagar lär få mig i balans, hans energi är så fridfull och harmonisk.

Jag påminner mig och att andas här och nu, för i nuet är allt som det ska, allt är bra!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *