Sätra Brunn

Nu är jag på plats vid Sätra Brunn. Jag blev så glatt överraskad och förtjust i Tysta Rummet, gamla gymnastiksalen, där vi kommer att hålla till under helgens Oneness Awakeningkurs. Rummet är ljust och fint och fönstren så vackra. Utanför ligger Brunnskyrkan och klockstapeln. Kände med en gång att här är det fina energier. Här kommer vi att må gott.

Vi bor på det gamla Lasarettet och jag måste erkänna att jag kände stor tacksamhet att några till checkar in här i kväll. Även om jag är medial (eller kanske just för att jag är medial) så är jag inte så kaxig att ligga själv en natt på ett gammalt lasarett från 1700 (eller 1800) -talet. Det känns tydligt i att vi inte är ensamma. Det är ingen läskig känsla (i alla fall inte nu när tjejerna ligger i rummen intill) utan den är lugn och trygg. Känns mer som att vi kommer få hjälp med den läkning vi behöver. Känns som helgen är gudomligt vägledd. Vi är ju trots allt inhysta på en kurort som har tradition att bringa hälsa till dem som är här för att dricka brunn. Så redan nu ber jag om ursäkt att jag så drumligt beställde Ramlösa till middagen. Ja, det är hur pinsamt som helst! Pinsamt och oartigt. Servitrisen höll dock god min och undrade lite ödmjukt om jag inte ville dricka det hälsobringande lokala vattnet istället.

Tysta Rummet Altaret och så Bunnskyrkan i bakgrunden

Tysta Rummet även kallat Gymnastik Hus Lasarettet numer hotell

Lasarettet (hotellet) Mitt söta rum

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *