Sista dagen

Gruvsamt att gå till jobbet idag, en del mig vill avsluta och längtar efter friheten och vägen mot det nya, samtidigt som en del i mig sörjer väldigt och känner vemod.

Men det värsta var oron och ängslan inför min sista arbetsdag, vaknade 04.30 imorse, gick ut och gick av mig lite oro. När jag väl var på jobbet flöt det hela snabbt och smidigt, bra överlämningar till mina kollegor och varma kramar från kära vänner.

De ljuvliga människorna i gallerian avtackade mig med fina gåvor och mitt hjärta är fullt med värme, det har verkligen varit en fantastisk tid (2 år 9 mån) som jag fått dela med dem.

Tack DIÖS Fastigheter för det ärofyllda uppdraget att marknadsföra Falan Galleria och tack alla butiker för förtroendet!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *