Skönhet

Jag har en stor kärlek till skönhet. Skönhet och sinnlighet har alltid varit viktig för mig. Hur viktigt börjar jag kanske förstå först nu. Jag älskar verkligen det vackra. Jag älskar att ha det vackert omkring mig, vackra omgivningar, ljuva dofter, sköna material …

Det är viktigt att veta vad som är ens innersta önskan och längtan när man som jag vill jobba med energier och attraktionslag.

Tex som jag skrev om tidigare så var min intention länge att gå ner i vikt, men när jag granskade min intention så var den inte helt sann. För när jag frågade mig själv om varför jag vill gå ner i vikt så var det för att jag vill känna mig vacker och snygg och jag vill bära vackra kläder. Alltså primärt var känslan av att vara vacker. Mitt val av skönhet. Och som vi alla vet sitter inte skönhet i en viss form, varken vikt eller storlek. För mig är skönhet en känsla och jag ändrade min intention från att vara smal till att känna mig belåten och snygg i min kropp. Och vips så är jag där, i känslan av just detta och det utan att vikten förändrats. Det handlade aldrig om att vara smal, det var min längtan till skönhet som allt handlade om.

Skönhet är en känsla. Nu klär jag mig i den varje dag. Jag gör det inte för någon annans skull, och det handlar inte alls om att bli åtrådd av män. Det är min egen längtan, jag njuter av det vackra och jag njuter av att känna mig vacker. Och att känna sig tillfredsställd i sig själv – det är en gudomlig känsla.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *