Skrivarkurs med Maria Bergström

Kylan när hon gjorde entré fick håren att resa sig på armarna. Hela ansamlingen hade redan väntat några minuter och salen var full av spänning….

Var inledningen till den text jag skrev idag när jag var på Skrivarkurs i Tällberg. Det var framgångsrika författaren Maria Bergström som inspirerade oss när hon berättade om vägen till sitt skrivande och givmilt delade med sig av alla sina tips. ”Vi ska dela med oss av idéer och kontakter och det vi har” berättade hon – The secret of living is giving, tänkte jag.

Dagen fylldes med skratt och visdom. Och jag känner mig påfylld, inspirerad och motiverad. Och faktiskt fullt redo att anta rådet från en vän på Facebook: FATTA pennan.

Maria Bergström i svart och turkost.

Den givande dagen har vi min vän Malin att tacka för, det är hennes företag Oddminds som arrangerat kursen på vackra Tällbergsgården.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *