Soft och nice

Grabbarna är helnöjda med att ha sett tre hockeymatcher live vid Globen. De strålar! Till och med Maya blev sugen på hockey, så hon hängde på till matchen idag. Annars har det varit en soft helg, i allafall för mig, förutom att jag irrat (med mig barnen) lite hit och dit på tunnelbanor och pendeltåg innan vi kom dit vi skulle. Vi har varit många timmar vid lekparken vid Medborgarplatsen och givetvis hängt på BR Leksaker. Det är typ det. Soft och nice, precis som vi ville att det skulle vara. Jag har shoppat också, men bara lite. En väska, två malas och en bok, den ska jag börja läsa ikväll, The Secret Kraften (The Power) av Rhonda Byrne.

Mammalycka

Lek vid Medborgarplatsen Hockey VM

Heja Sverige

Heja Sverige

Min shoppning

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *