Somnar leende

Just den här veckan med skolstart och vardag har jag tappat lite fäste om mitt snigelmammeliv, jag lever det men jag känner att stressen ruvar på närmare håll. Så när jag kommer hem sent efter en inspirerande kväll med andra kvinnor så är det en gåva att få öppna upp det är meddelandet på Facebook. Det fyller mig med värme och glädje, jag får grepp om livets väsentligheter igen och somnar med ett leende. Tack M

”Åååh, tänk att jag ska börja läsa din blogg så här sent på kvällen! Då borde jag hoppa i säng, men vad händer istället?! Jo, hjärnan och inspirationen drar igång på högvarv! Lika bra det, då hinner tvätten i maskinen bli färdig också wink Den här gången fastnade jag för ”Peelitoff”. Så fantastiskt inspirerande läsning! Känns som ett led på min nya väg som jag börjar se… Det tar tid, men den börjar finnas där! Vägen och drömmarna om livet fullt ut!

Tack också för snigelmamma- inspirationen! Jag har inte tagit formen snigelmamma ännu, men har öppnat ögonen och ser våra två underverk på ett nytt sätt; kropparna, själarna, humorn, deras egenheter… Det är rikedom!”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *