Souldance

Jag kom tidigt till yogastudion för att städa och när salen var fylld av såpdoft så tog jag mig några änglakort och en kopp silverthé i väntan på fina soulsisters. Istället för livgivande Gökotta så fann vi livsenergin genom Yogarelease, kroppens frirörelse, själens blomming, sinnets andhämtning – en härlig Souldance.

Yoga, yogaretreat, souldance och mina morgonpromenader håller mig väl balanserande på min livsväg. Jag är så oerhört glad för att jag nu även tagit in mer av dansen (läs: de fria rörelserna) i mig, låter den strömma genom mig. Den rensar ut, den öppnar upp, den får mig i harmoni. Den är en del av mig.

Hela dagen fortsatte i soulflow. Jag har känt mig närvarande, lugn och lycklig. På eftermiddagen efter att jag skjutsat Maya till till mormor och morfar, hon ville så gärna sova där och baka med mormor, så tog jag en promenad på berget. Jag gick in i ett träd, flera trädstammar som växt upp ur samma rotsystem och bara landade. Sen besökte jag en favorit, den tysta stenen, klättrade upp och satt tyst i samtal med gud, bad mina tacksamhetsböner. Vände med kvicka glada ben hemåt för en myskväll med Oscar som ville se filmen Happy Feet och den titeln kändes väldigt passande just idag.

Jag kan göra en dansare av vem som helst eftersom jag vet att djupt inne är alla en dansare, och min kunskap är starkare än deras motstånd.

Alla som kan gå kan dansa. Alla som kan prata kan skriva. Alla som kan andas kan sjunga. Men man måste göra det.

Gabrielle Roth


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *