Speglning

Helt friktionsfritt är det inte att leva tillsammans dygnet runt i flera veckor. Speglingen av det mörka inre i nära och kära blir väl påtaglig och här går det inte att gömma sig bakom vardagens sysslor och måsten. Det är med andra ord precis som det ska vara, det jag tvingas se är det jag är redo att möta och när jag möter det, så har det chans att läka.

Givetvis är det mestadels harmoniskt och fridfullt, men i ärlighetens namn så brottas jag med lite spegelbilder som jag ser i mina kära familjemedlemmar – och jag tar tacksamt emot det de visar mig. Jag vet att det är sådant jag själv bär med mig och behöver se att det finns där.

Resan är som en fridfull oas i detta tropiska paradis och också en detoxrening på djupet i mitt inre, jag renas och helas på mental och känslomässig nivå. Och så gör jag det fysiskt med för den delen, det är nu mer än tre veckor sedan jag åt kött. Jag äter grönsaker, frukter och dricker nyttiga smooties och färska fruktjuicer… och så slinker det ner lite kaffe var dag och en chokladbit varannan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *